Beeld © RTL

Amber uit Temptation vond beelden Arda en Eline 'pijnlijk'

23 juni 2020 12:47

Verleidster Amber uit het meest recente seizoen van 'Temptation Island' werd door velen voor gek verklaard toen ze Arda een tweede kans gaf na hun televisieavontuur, waarin Arda juist voor Eline ging. Ze kon simpelweg niet over haar verliefde gevoelens heen stappen - maar de beelden terugkijken, dát vond ze toch flink lastig.

"Ik vond dat héél moeilijk"

Het deed Amber achteraf gezien bovendien pijn dat veel mensen zeiden dat ze een derde keuze was voor Arda. Aan Dag Allemaal vertelt ze dat ze dat zelf anders ziet. Na de opnames op het eiland sprongen de vonken namelijk pas over, toen de twee terug waren in België. "Ik merkte dat ik echte gevoelens voor hem kreeg", vertelt Amber.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Arda van Temptation Island geeft ex Elke nog een trap na

Op televisie leek het of Amber derde keus was omdat Arda er vandoor ging met Eline. Pijnlijk, zo noemt Amber het terugkijken van die opnames. "Ik wist, natuurlijk, dat Arda seks had gehad met Eline, maar om die beelden dan maanden later op tv te zien, terwijl we samen in de stoel zaten... Ik vond dat héél moeilijk en het heeft voor spanningen tussen ons gezorgd."

Amber besloot pas weer contact te zoeken met Arda toen de opnames al lang achter de rug waren en Elke en Eline beiden niet meer in zicht waren.  "Arda is in de fout gegaan op Temptation Island, ik ben er zeker van dat hij in het echte leven wel trouw is."

In Temptation Gossip was Eline te gast, die daar alles vertelde over haar avonturen met Arda. Je ziet het hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!