Beeld © RTL

Martijn Koning en Wolter Kroes nog niet geslaagd in dieetpoging

23 juni 2020 14:49

Het is moeilijk om niet te grijpen naar een vette versnapering of een lekker glas wijn nu de zon weer volop schijnt. Dat merken ook Martijn Koning en Wolter Kroes. De twee vertellen in ‘Beau’ dat ze de strijd met de corona-kilo’s nog niet hebben gestaakt, maar dat die strijd hen ook niet bepaald makkelijk afgaat.

Martijn en Wolter waren al eerder te gast aan tafel bij Beau van Erven Dorens om te praten over hun afvalpoging. Gisteravond blikten ze terug op de afgelopen periode, waarin ze geprobeerd hebben het roer om te gooien. Dat lijkt niet helemaal te zijn gelukt. “Het is eigenlijk de dag later al fout gegaan”, vertelt Martijn. Die avond ging het volgens hem wel nog goed, maar toen de uitzending van Beau erop zat was het half twaalf; de ochtend erna had hij alweer een croissantje achter de kiezen. “Ik was er nog niet aan toe geloof ik”, verdedigt Martijn zijn laksheid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wolter Kroes is al 10 kilo afgevallen

“Ik ben één kilo kwijt”, vertelt Wolter Kroes, die eerder meedeelde dat hij er vier wilde verliezen. “Ik heb twee dagen yoghurt gegeten, maar toen ik dacht dat ik yoghurt moest pissen ben ik ermee gestopt.” Wolter krijgt wel lof omdat hij water drinkt aan tafel. “Dat is helemaal geen water joh, dat is een gin-tonic”, lachen de andere gasten. “Ik ben wel meer aan het opletten", laat hij weten, "maar het lukt gewoon niet.”

Volgens Martijn is het voor hem onmogelijk om ‘maar één ding te nemen’. “Ik kan niet alleen maar een wijntje nemen of een dropje.” Wolter vult aan: “Als ik langs een ijswinkel loopt, dan word ik geroepen.”

Beau is elke werkdag om 21:30 uur op RTL 4. Bekijk het hele fragment hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De échte reden waarom Martijn Koning zijn toer heeft uitgesteld

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!