Beeld © Netflix

Tweede seizoen Netflix-hit White Lines lijkt er écht te komen

23 juni 2020 16:02

Het is altijd maar de vraag of een Netflix-serie zal aanslaan, maar in het geval van 'White Lines' is dat zeker het geval. Het murder mystery-verhaal houdt de fans in zijn greep en die zitten dus nu in spanning te wachten op een tweede seizoen. Goed nieuws: dat lijkt er écht te komen. Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Het is op slimme wijze open gehouden"

De fans van White Lines hebben met open mond toegekeken hoe Zoe op zoek ging naar de moordenaar van haar broer Axel. De hagelwitte stranden en helderblauwe zee op Ibiza, waar de serie zich afspeelt, hielpen daar ongetwijfeld ook bij. Met het open einde van de show is het nog maar de vraag hoe het allemaal afloopt, maar dat open einde heeft volgens hoofdrolspeler Daniel Mays ook een voordeel: het zit er volgens hem hierdoor dik in dat er een tweede seizoen komt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ein-de-lijk: La La Land vanaf nu te zien op Netflix én Videoland

Daniel, die Marcus speelt in White Lines, vertelt aan Digital Spy hoe hij de toekomst van de serie voor zich ziet. "Er zijn nog heel veel open eindes die afgerond kunnen worden. Bovendien zouden de flashbacks in de serie nog uitgediept kunnen worden. Als dat geen goede teaser is voor een tweede seizoen, weet ik het ook niet meer."

Hij heeft ook enkel positieve woorden over voor producer Álex Pina, die naast White Lines verantwoordelijk is voor La Casa de Papel. "Het eind is op een slimme manier open gehouden, in het bijzonder voor mijn personage Marcus."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix komt met nieuwe hete spelshow

Netflix blíjft maar uitpakken, blijkt het wel. Ook de Nederlands-Belgische serie Undercover werd een gigantisch succes en sloeg zelfs zo goed aan dat er een film komt met 'ons Ferry' in de hoofdrol. Acteur Frank Lammers vertelt er alles over in de video hieronder. 

Frank Lammers deelt als 'ons Ferry' eerste details Netflix-film

01:55