Beeld © ANP

Astrid Joosten rekende niet meer op nieuwe grote liefde

24 juni 2020 13:00

Toen de man van Astrid Joosten (62) in 2012 overleed, verwachtte ze niet dat ze een nieuwe grote liefde zou vinden. Sinds anderhalf jaar is de presentatrice samen met Rob. In gesprek met 'Veronica Magazine' legt ze uit dat het onverwachts was.

"Ik had er niet op gerekend"

Hoe ze Rob ontmoette, weet ze nog goed. "Ik deed een interviewsessie met mensen uit het bedrijfsleven en Rob was één van de deelnemers. Ik had wel het idee dat hij vaak naar me zat te kijken en na afloop hebben we nog even gezellig staan praten, maar verder niets." Eenmaal onderweg naar huis begon het te kriebelen. De ontmoeting was leuk, maar zou ze ooit nog iets van hem horen?

"Hij zal wel getrouwd zijn, dacht ik ook. Maar niet veel later nam hij toch contact op en hadden we een ontzettend leuk gesprek." Toen bleek dat Rob gescheiden was, werd de eerste afspraak gepland. "Er was een enorme klik, zodat we eigenlijk vrij snel een serieuze relatie kregen. Ik beschouw het als een groot cadeau."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid Joosten heeft de liefde weer gevonden

Op werkvlak gaat het ook goed. Ze zou zelfs Op1 willen presenteren. Eerst voelde Astrid niet zoveel voor het programma. "Ik had het gevoel dat ze een openbare screentest moesten doen en vervolgens zouden ze de zwakkeren af laten vallen en de sterken over laten blijven. Ik vond dat nogal een waagstuk." Nu denkt de presentatrice daar anders over. "Nu blijkt het best wel een succesvolle opzet te zijn en denk ik: als er iemand weggaat, dan zie ik mezelf daar wel zitten."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!