Beeld © Netflix

Netflix trakteert gebruikers op álle seizoenen 24

24 juni 2020 16:20

Heb je keuzestress over welke serie je nu weer moet bingen op Netflix? Niet getreurd, ze geven je het op een presenteerblaadje. De streamingdienst heeft namelijk álle seizoenen van de misdaadserie '24' online gezet.

Het is weer tijd om te bingen. 24 is namelijk in zijn geheel te zien op Netflix. Hierin volgen we federaal agent Jack Bauer, gespeeld door Kiefer Sutherland, die er alles aan doet om terrorisme tegen te gaan. Kenmerkend voor de show is de tikkende klok. Hierdoor speelt de aflevering zich in real-time af en dat betekent geen sprongen in de tijd. Ieder seizoen is dus opgebouwd in één dag, oftewel 24 uur, in het leven van Jack en iedere aflevering moet één uur voorstellen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Tweede seizoen Netflix-hit White Lines lijkt er écht te komen

De eerste acht seizoenen van 24, maar ook het bijzondere negende deel is nu te zien op Netflix. In seizoen 9 gaat Jack naar Londen en het seizoen bestaat dit keer slechts uit 12 uur, in plaats van 24. 

Netflix is hard bezig met crimeseries. Zo pakten ze de succesvolle Nederlands-Vlaamse show Undercover al op en breiden ze dat nu nog eens uit. De streamingdienst maakt namelijk een film over hoofdrolspeler Ferry Bouman. Acteur Frank Lammers vertelt erover in de video hieronder. 

Frank Lammers deelt als 'ons Ferry' eerste details Netflix-film

01:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!