Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Beeld © ANP

Komende uitzending Veronica Inside gaat niet door

25 juni 2020 09:16

Iets eerder dan gepland zit het seizoen van Veronica Seizoen er al op. Talpa heeft de aankomende, laatste uitzending maandag geschrapt.

Johan Derksen en René van der Gijp zijn teleurgesteld in presentator Wilfred Genee. Zij vinden dat Wilfred hen heeft laten vallen in de uitzending van afgelopen maandag. Daarin ging het over racisme.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Veronica Inside-mannen zien elkaar weer bij praatprogramma

Het drietal kwam gisteravond wel gewoon samen voor een online-uitzending voor de businessclub van FC Twente. Wilfred, René en Johan zouden daarbij niet hebben gesproken over hun onenigheden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Laf dat Wilfred Genee niet reageert op Veronica Inside-rel'

De uitzending van maandag trok 1,7 miljoen kijkers. In de goed bekeken uitzending zei Johan aan het begin dat hij geen excuses aan wil bieden voor zijn uitspraken. "Ik trek het boetekleed niet aan en ik ga niet door het stof", waren zijn woorden.

Er waren meerdere gasten uitgenodigd om 'de dialoog aan te gaan'. Oud-voetballer Dries Boussatta en advocate Natacha Harlequin gingen in op het aanbod en zaten aan tafel. Akwasi, Ruud Gullit en enkele spelers van het Nederlands elftal gaven aan niet aan te schuiven aan tafel.

Zo reageerde Nederland op omstreden aflevering Veronica Inside

14:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!