Mysterieus meisje beweert verloren dochter Erik de Vogel te zijn

27 juni 2020 12:11

Tanja Jess (53) is al zo'n 20 jaar niet meer te zien in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', maar laat in 'Goede Tijden, Zomer Tijden' weten nog regelmatig als Bowien aangesproken te worden op straat. Ook Erik de Vogel (59) wordt frequent herkend en vertelt in een nieuwe aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden' over een bijzondere ontmoeting met zijn 'dochter'.

"Ik dacht: mijn god, wat heb ik fout gedaan?"

Vanwege zijn werk wordt Erik regelmatig op straat aangesproken door fans. Hij heeft de afgelopen jaren dan ook al heel wat bijzondere gesprekken gehad, maar in Goede Tijden, Zomer Tijden doet hij een boekje open over een wel héél bijzondere ontmoeting. Op een dag kwam er namelijk een meisje naar hem toegelopen die beweerde zijn dochter te zijn. Hoe dat afliep, vertelt hij in deze video. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Wordt zoontje Fajah Lourens de nieuwe hunk van GTST?

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

GTST's Erik de Vogel gaat los op eerste album van zijn zoon

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn soapveteraan Bartho Braat en Everon Jackson Hooi te gast en zij onthullen een flinke spoiler...

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!