Beeld © ANP

Wat is het liefdesgeheim van Erik de Vogel en Caroline de Bruijn?

30 juni 2020 09:51

De chemie tussen Erik de Vogel (59) en Caroline de Bruijn (57) spat er niet alleen in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' vanaf; de acteurs zijn in het dagelijks leven óók een dolverliefd koppel. Wat is hun geheim?

"Het is een afspraak die je maakt en die we alle twee prettig vinden"

Naast in 's lands populairste soap werken de twee vaker innig met elkaar samen. Caroline en Erik hebben namelijk ook hun eigen reisprogramma. Elke dag op elkaars lip zitten lijkt vragen om problemen, maar in Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt Erik dat ze nog altijd stapelgek zijn op elkaar. "Het is een afspraak die je maakt en die we alle twee prettig vinden", aldus de soapschurk. In onderstaande video doet hij een boekje open over hun liefdesleven en verklapt hij hun geheim voor een succesvolle relatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline de Bruijn doet echt alles voor Televizierdroom Erik de Vogel

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics en Eijkerkamp.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wordt zoontje Fajah Lourens de nieuwe hunk van GTST?

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn soapveteraan Bartho Braat en Everon Jackson Hooi te gast en zij onthullen een flinke spoiler...

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!