Beeld © ANP

Opnames nieuwe All Stars-serie van start gegaan

29 juni 2020 09:03

De opnames van de nieuwe 'All Stars'-serie zijn begonnen. Dat deelt Danny de Munk (50), een van de hoofdrolspelers, zondag op Instagram.

"We zijn begonnen"

'We zijn begonnen', schrijft de zanger en acteur bij een foto van een filmklapper. Danny deelt ook een foto van de originele cast van de film All Stars uit 1997.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny de Munk rouwt om overlijden geliefde tante Truus

Eerder dit jaar werd bekend dat er een nieuwe reeks zou komen. Alle oude acteurs uit de serie en de films keren terug in All Stars & Zonen, zoals Kasper van Kooten, Peter Paul Muller, Isa Hoes, Thomas Acda, Daniel Boissevain en Raymi Sambo. De serie moet komend najaar op televisie komen.

All Stars ging over een groep mannelijke dertigers die in hun vrije tijd samen voetbalden. Deze mannen zijn inmiddels in de vijftig en hebben de voetbalfakkel overgedragen aan hun zoons. De voetballers van toen zijn nu barman in de club, of penningmeester.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny de Munk heeft een leuk nieuwtje voor All Stars-fans

In 1999 werd al een televisieserie gemaakt en in 2011 verscheen een tweede film. All Stars & Zonen gaat door na de eerste film. Zo is het personage van Thomas Acda in de oude serie overleden, maar keert hij wel terug in de nieuwe reeks. Het personage Hero, dat werd vertolkt door de in 2010 overleden Antonie Kamerling, wordt niet door een andere acteur gespeeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Acda over Acda en De Munnik-reunië: ‘We zoeken elkaar weer op’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!