Beeld © Videoland/Jean-Pierre Fourie

Gaby zoent met déze man in De Bachelorette (nee, niet Joey)

30 juni 2020 16:10

Publiekslieveling Joey mag wel oppassen: de andere heren uit 'De Bachelorette' zijn druk bezig met een inhaalslag. Woensdag verschijnt er weer een nieuwe aflevering van de datingshow bij Videoland, maar uit de korte teaser die de streamingdienst zojuist deelde kunnen we opmaken dat er weer gezoend gaat worden. Maar met wie..?

"Ik denk dat Joey nu ver achter mij ligt"

Nog een handjevol singles zijn in de race om het hart van de 34-jarige Gaby Blaaser te veroveren. Hoewel de Instagram-babe eerder al stiekeme kusjes uitwisselde met Joey, groeien Gaby en Jordy ook steeds dichter naar elkaar toe. Létterlijk zelfs is te zien in de sneak peek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wordt deze realityqueen de volgende Bachelorette?

In de video omschrijft romanticus Jordy dat de liefde in ieder geval in de lucht hangt. "Het voelt goed, het voelt fijn, het voelt comfortabel. Ik denk dat Joey nu ver achter mij ligt", aldus Jordy. Ook bachelorette Gaby geeft toe dat er tussen hen iets is: "Ik merk gewoon dat wij zo’n sterkte band aan het creëren zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit 'baalt' van De Bachelorette-deelnemer Niek

Op andere beelden is te zien dat Gaby twijfelt over haar mannen. Ze had voor lange tijd vier favorieten, maar nu stuurt ze toch één van die vier naar huis. Wie het is? Je ziet het woensdag bij Videoland.

Elke woensdag zie je een nieuwe aflevering van De Bachelorette bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!