Beeld © Jean-Pierre Fourie / Instagram @irisrulkens

Iris Rulkens overtreft zichzelf met Bachelorette-imitatie

01 juli 2020 20:23

Iris Rulkens nam eerder de kandidaten van 'Temptation Island' al flink op de hak en nu moeten ook de deelnemers van 'De Bachelorette' eraan geloven. En dat doet ze, zoals we van haar gewend zijn, weer steengoed.

"Zo kijk ik naar dit programma"

Niemand blijft gespaard in de video op haar Instagram. 'Zo kijk ik naar dit programma... en I love it', schrijft de YouTuber bij de post. Iris gebruikt de eerste aflevering om haar voice-over talent met haar volgers te delen. Niet alleen de accenten van de mannen doet ze perfect na, ook heeft ze goed gekeken wat de heren nu zo typeert.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Iris Rulkens komt opnieuw met steengoede Temptation-imitatie

Zo pikt ze Niek zijn voorliefde voor verkleinwoordje eruit en maakt ze de scène met afvaller Chris nóg geestiger. Ook vrachtwagenchauffeur Ritchie komt langs en Iris gebruikt zijn lengte als uitgangspunt, alleen dan net even anders... De video sluit af met bachelorette Gaby Blaaser, die toch besluit voor Rick Brandsteder te gaan: "Jij wordt het voor mij, ik wil niemand anders meer."

Op haar YouTube-kanaal neemt Iris regelmatig dit soort filmpjes op. Zo deed de krullenbol een paar seizoenen terug nog een perfecte imitatie van Deborah, Vanessa, Danielle en Megan. Ook voor Temptation Gossip haalde Iris alles uit de kast:

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Speciale rozenceremonie De Bachelorette zorgt voor extra spanning

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!