Beeld © Nick van Ormondt

Op deze datum begint realityserie Monica Geuze weer bij Videoland

02 juli 2020 09:34

Fans van Monica Geuze hebben er even op moeten wachten, maar vanaf volgende week kunnen we ein-de-lijk iedere woensdag weer een kijkje nemen in het leven van de 25-jarige influencer. Op 8 juli start haar serie 'Like Monica' weer bij Videoland.

"Eén van mijn allergrootste dromen is altijd om een eigen cosmeticalijn op de zetten"

In een korte teaser op het Instagram-kanaal van de streamingdienst, die meteen dienst doet als aankondiging, zien we hoe Monica haar dromen najaagt. Ook haar vriend komt pontificaal in beeld als ze spreekt over haar nieuwste project. "Ik wilde weer iets zelf gaan starten en één van mijn allergrootste dromen is altijd om een eigen cosmeticalijn op de zetten. Dus dat heeft eigenlijk wel vorm gekregen in deze hele coronatijd."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Toch nog een hittegolf: Onze Jongens komt naar Videoland

Hoewel het vrolijke beelden zijn, vertelde Monica eerder deze week in haar vlog dat ze twijfelt of ze na dit seizoen wel verder wil met haar Videoland-serie:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze doet dochtertje Zara-Lizzy designer tas cadeau

Op dit moment zijn er al vier afleveringen te zien van de realityreeks bij Videoland. Daarna moest de serie noodgedwongen stoppen in verband met corona. In de laatste aflevering van Like Monica was te zien hoe de YouTuber kijkt naar de live-toespraak van minister-president Mark Rutte op 16 maart. 

Like Monica is vanaf 8 juli weer te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!