Beeld © RTL / Married at first Sight

Eveline Stallaart deelt voorproefje zesde seizoen MAFS

02 juli 2020 13:07

Coronacrisis of niet: de zoektocht naar ware liefde gaat gewoon door en daarom is binnenkort alweer het zesde seizoen van 'Married at First Sight' te zien. Eveline Stallaart, die één van de matchmakers is van het liefdesprogramma, deelt alvast een klein voorproefje.

"We zijn weer begonnen. Draaidag 1 van Married at First Sight seizoen 6"

Via Instagram Stories geef de seksuoloog een kleine teaser van aankomend seizoen. Zo zien we al een klein stukje van het kandidatenboekje en aan de dikte te zien hebben zich wederom genoeg singles aangemeld. 'We zijn weer begonnen. Draaidag 1 van Married at First Sight seizoen 6', deelt ze enthousiast met haar volgers.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

MAFS-kandidaat Ferry maakt relatiestatus met José bekend

Wie niet zo lang kan wachten op het nieuwe seizoen komt elke maandag aan zijn trekken met Married at First Sight: Second Chance. Deelneemster Chantal is daar helaas niet in te zien, en dat terwijl haar huwelijk met Henk bepaald geen succes was. Chantal is nu met hernieuwde energie op zoek naar de juiste vent.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Milly over breuk Joost: 'De scheiding was niet mijn idee'

Married at First Sight: Second Chance is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Of kijk nu al het hele seizoen op Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!