Beeld © RTL

Eerste beelden van nieuw seizoen GTST vrijgegeven

5 juli 2020 15:14

In de eerste aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden' gaf actrice Marly van der Velden (32) alvast een klein voorproefje wat Bing en Nina aankomend seizoen te wachten staat in 'GTST', maar er wacht ons nog veel meer drama in soapland...

"De kinderen hebben aangedrongen dat we met zijn allen lekker een weekendje weggaan, met alle gevolgen van dien"

Everon Jackson Hooi speelt al vijftien jaar de rol van Bing in Nederlands langslopende soapserie. Afgelopen seizoen belandden zijn personage en dat van Nina Sanders (gespeeld door Marly van der Velden) in een heftige vechtscheiding. De volgende beelden doen vermoeden dat hun relatie weer hersteld is:

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bloeit de liefde tussen Nina en Bing in GTST weer op?

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Transformeer je huis tot De Rozenboom uit GTST

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden is Jette van der Meij te gast, die al jarenlang de rol van Laura Selmhorst op zich neemt. En ze is niet alleen, maar met haar soapkleinkind Ruud Feltkamp, die de serie in 2018 verliet.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!