Beeld © Netflix

Opnames van Sex Education eindelijk weer van start

3 juli 2020 09:55

De ongevraagde sekstips, ongemakkelijke situaties en therapie zetten zich weer voort in 'Sex Education'. Door het coronavirus moest Netflix de opnames staken, maar inmiddels heeft de populaire serie weer groen licht gekregen om te draaien. Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Het is best wel moeilijk om afstand te houden van iemand waarmee je moet zoenen"

Het derde seizoen van Sex Education is eindelijk weer in zicht. Netflix mag namelijk in augustus de opnames van het derde seizoen van de hitserie oppakken, meldt Deadline. Hoofdrolspeler Asa Butterfield liet laatst nog weten dat ze eindelijk in juni weer zouden gaan draaien, maar door de 1,5 meter-regeling was dit toch niet mogelijk. "Het is best wel moeilijk om afstand te houden van iemand waarmee je moet zoenen of iets anders doen", vertelde de acteur. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boeken maar: Sex Education-huis staat te huur

De komische show liet fans met veel vraagtekens achter. De tieners hebben allemaal zo hun eigen problemen, dus het is maar de vraag hoe dat gaat in seizoen drie van Sex Education. Eric is eindelijk samen met de pestkop Adam, Maeve en Otis staan op het punt om elkaar de liefde te verklaren en de sekstherapie zet zich gestaag voort op de middelbare school. Genoeg om naar uit te kijken in het volgende seizoen. 

Terugblikken op het tweede seizoen van Sex Education? Dat kan in de video hieronder. 

'Tweede seizoen Sex Education is geweldig'

04:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!