Beeld © RTL

Het water loopt je in de mond door deze pavlova van Miljuschka

10 juli 2020 09:21

Het bakken van pavlova hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Men neme eiwit en suiker en een flinke toef slagroom. Miljuschka laat je de fijne kneepjes van het recept zien in 'Miljuschka Kookt'.

Voor dit toetje haal je dit in huis:

  • 4 eiwitten
  • 225 gr suiker
  • 6 tl maizena
  • 1 tl witte wijn azijn
  • 250 ml slagroom
  • Vers fruit naar keuze
  • evt munt of citroenmelisse
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka komt met wentelteefjesschotel voor de echte smulpaap

Ook staan er vandaag varkenshaasspiesjes met koolsalade op het menu. Dit zijn de ingrediënten voor de spiesjes:

  • 1 kg varkens medaillons, in stukken
  • 1 rode peper, fijngesneden
  • 1 el ketjap manis
  • 1,5 tl zeezout
  • ½ tl knoflookpoeder
  • ½ tl zwarte peper
  • 2 el neutrale olie
  • 1 grote rode ui, in stukken
  • 1 el verse peterselie als garnering, optioneel

En voor de salade:

  • 1 witte kool
  • 2 winterpenen
  • 2 appels, in stukjes
  • 3 el mayonaise
  • 2 el appelciderazijn
  • 1 tl venkelzaad of anijszaad
  • peper
  • zout
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chicken karage? Miljuschka laat je zien hoe je het maakt

Miljuschka Kookt zie je elke werkdag om 17.30 uur bij RTL 4 of kijk je online.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!