Gaby Blaaser in De Bachelorette Beeld © De Bachelorette / Videoland

Gaby Blaaser compleet ontdaan door bedrog in De Bachelorette

8 juli 2020 11:45

Voor Gaby Blaaser (34) wordt het steeds lastiger om afscheid te nemen van de heren in 'De Bachelorette'. Nieuwe informatie die ze krijgt te horen maakt het er bepaald niet makkelijker op. Pas op: spoilers!

"Ik heb genoeg meegemaakt om te weten: alles komt altijd uit"

Nieuwe beelden tonen hoe de bom barst in De Bachelorette

00:45

Omdat de bachelorette op haar liefdespad wel wat hulp kan gebruiken, heeft ze de twee belangrijkste mensen uit haar leven gevraagd om naar Zuid-Afrika te komen en haar bij te staan: haar ouders. De mannen van Gaby hebben natuurlijk al veel over hen gehoord, maar omdat haar vader en moeder niets van hen weten gaan zij op speeddate met de overgebleven kandidaten.

Jethro maakt de meeste indruk en daarom sturen ze hem met hun dochter op stap. Hoewel de date romantisch begint, slaat de sfeer al snel om als Gaby hem vraagt wat Jordy over hun date gezegd heeft. Jethro beweert dat Jordy hen heeft verteld dat hij en Gaby hebben gezoend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boy van De Bachelorette ging door diep dal: 'Was erop of eronder'

Daar klopt volgens Gaby niets van en daarom besluit ze de heren te confronteren met het nieuws. Tijdens de cocktailparty valt ze met de deur in huis. "Ik heb gehoord dat er dingen zijn gezegd die niet helemaal waar zijn. Ik heb genoeg meegemaakt om te weten: alles komt altijd uit.”

Terwijl de tranen in haar ogen staan, besluit Jethro toe te geven dat híj het was die met Gaby gepraat heeft. "Ik heb gewoon verteld wat ik gehoord had, dat we onderling zat gesprekken met elkaar gehad hebben en dat die eerlijkheid en oprechtheid er gewoon moet zijn."

Jordy is zich ondertussen van geen kwaad bewust. "Ik heb niet met haar lopen bekken, ik heb haar een aantal kusjes gegeven. Dus we hebben gezoend", verdedigt hij zichzelf verbaasd. De exacte betekenis van het woord 'zoenen' lijkt voor verwarring te zorgen: volgens de een telt dat alleen met tong, volgens de ander niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser krijgt BN'er cadeau als ze déze kandidaat kiest

De date met Jethro heeft alles veranderd voor Gaby en tijdens de rozenceremonie heeft ze nog altijd geen idee wie ze nou moet geloven. Wat haar daarnaast ook veel pijn doet, is dat niemand naar haar toe is gekomen om haar te troosten. Daarom besluit ze de deelnemers één voor één naar voren te roepen zodat ze hun verhaal kunnen doen. Ook daar wordt ze helaas niet veel wijzer van.

De influencer besluit daarom naar haar ouders te luisteren en de twee heren naar huis te sturen die zij het minst bij haar vinden passen: Kasper en Boy. “Als ik niet de juiste persoon ben, dan ben ik het niet. Maar ik hoop echt voor een van die andere jongens, én voor haar, dat daar een mooie match tussenzit”, vertelt Kasper na afloop.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Bachelorette Gaby Blaaser heeft nieuwe klus te pakken

Nu Kasper en Boy uit het spel liggen is er nog één roos over, maar Gaby twijfelt alsnog of ze die wel aan Jordy moet geven. Op haar beslissing moeten we helaas weer een week wachten. Wat we in ieder geval wél weten is dat de volgende keer de rollen worden omgedraaid en Gaby kennismaakt met de vrienden en familie van de mannen.

De Bachelorette is elke woensdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!