Famke Louise Beeld © Hollandse Hoogte

Famke Louise werkt op Ibiza aan nieuwe documentaire

07 juli 2020 15:35

Er komt weer een nieuwe documentaire aan met Famke Louise (21) in de hoofdrol. De rapper vertelt aan RTL Boulevard over haar nieuwe avontuur, waarvoor ze naar Ibiza is afgereisd.

"Ik ga nu nog eventjes lekker genieten, zwemmen, werken"

"Ik ben hier voor werk", onthult Famke over haar Ibiza-tripje. De rapper is op het Spaanse eiland voor een speciaal project. "Ik ben hier namelijk voor het afronden van mijn nieuwe documentaire die binnenkort uitkomt."

Famke wordt al ruim tien maanden gevolgd door documentairemaakster June te Spenke, met wie ze 'de diepte' in zou zijn gegaan. Hoewel ze op het Spaanse eiland is om deze klus te klaren, kan ze ook 'ontspannen.' "Hoort er ook bij", vindt ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verleidelijke bikinifoto Famke Louise maakt de tongen los

"Het is nu natuurlijk corona. Een hele nare tijd met allemaal maatregelen en zo. Maar om eerlijk te zijn, vind ik dat Ibiza zich best wel goed aan de maatregelen houdt. (...) Ik voel me wel echt heel veilig hier."

"En als het weer de verkeerde kant op gaat, kunnen ze 'hier gewoon lekker blijven, toch?' grapt ze. "Zover gaan we het niet laten komen, want ik vlieg morgen alweer naar huis. Ik ga nu nog eventjes lekker genieten, zwemmen, werken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise daagt Ali B uit tot een duel

Het is niet de eerste keer dat Famke met een documentaire op de proppen komt. Ze werkte al eerder samen met Videoland aan de docuserie Famke Louise en de documentaire Bont Girl. In de video hieronder zie je alles over hoe de rapper de bontindustrie in Azië onder de loep nam én waarom Nikkie Plessen dat 'erg heftig' vond. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!