Beeld © Netflix

Netflix trekt stekker uit Chilling Adventures of Sabrina

09 juli 2020 09:24

Huilen geblazen voor de fans van 'The Chilling Adventures of Sabrina': Netflix heeft aangekondigd dat het vierde seizoen van de serie ook het laatste zal zijn.

"Nick begint zich weer een weg te banen in Sabrina's hart, maar zal hij op tijd zijn?"

De vernieuwde avonturen van Sabrina Spellman zitten er bijna op. Er komt nog één seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina en dan is het gedaan met de Netflix-serie. De fans staat nog wel een huiveringwekkend vierde seizoen te wachten. "In de acht aflevering van de vierde reeks strijken de Eldritch Terrors neer in Greendale", laat de streamingdienst weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hell yes: Chilling Adventures of Sabrina is terug bij Netflix

De groep heksen moeten blijven vechten en iedere dreiging van onder meer The Weird, The Returned en The Darkness aanpakken. Uiteindelijk zal ook The Void aan de beurt komen, waarmee ze 'het einde van alles' bereiken. "The Fright Club helpt de heksen en Nick begint zich weer een weg te banen in Sabrina's hart, maar zal hij op tijd zijn?" zo luidt een korte beschrijving.

Wanneer het vierde seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina op de dienst verschijnt, is onbekend. Naar het schijnt zal het 'eind 2020' te streamen zijn. 

Ondertussen blijven de Nederlandse titels op Netflix groter worden. Binnenkort verschijnt er een film over Undercover-honcho Ferry Bouman. In de video hieronder vertelt Frank Lammers erover. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!