Reinout Oerlemans in GTST Beeld © ANP

Gaan we Reinout Oerlemans nog terugzien in GTST?

15 juli 2020 08:05

Eén van de mooiste herinneringen aan 'GTST' koestert actrice Jette van der Meij aan de reis die ze samen maakte met collega Wilbert Gieske. Hun soapzoon Arnie was vermist en Laura en Robert vertrokken naar Zuid-Amerika om hem te zoeken. In 'Goede Tijden, Slechte Tijden' vertelt ze over de reis en haar band met Reinout Oerlemans. 

"Hij zit altijd nog in mijn hart"

De bijzondere verhaallijn betekende echter wel het einde van Arnie, gespeeld door Reinout Oerlemans. Eerder liet Jette al weten dat ze stiekem hoopt dat zijn personage ooit nog terugkeert in GTST. "Reinout was een ontzettend leuke jongen, die altijd gekke dingen uithaalde en die zich er helemaal instortte. Op een gegeven moment ga je echt om elkaar geven, omdat je zoveel speelt met elkaar", aldus de actrice. Hoe de band jaren later tussen hen is, dat vertelt ze in Goede Tijden, Zomer Tijden.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ziekenhuisopname gooide roet in eten GTST-terugkeer Bartho Braat

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bartho Braat hoopt op vaste terugkeer als Jef Alberts in GTST

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden is niemand minder dan Brûni Heinke te gast om te praten over 30 jaar GTST.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!