Beeld © RTL

Paul de Leeuw onthult nieuwe deelnemers Ranking the Stars

10 juli 2020 19:21

Zoals elk jaar wordt het weer een dolle boel bij 'Ranking the Stars'. Een legioen aan BN'ers die elkaar een rijtje maken van hoe waarschijnlijk het is dat hun collega's iets doen blijkt seizoenen lang al een kijkcijferhit te zijn. Paul de Leeuw (58) onthult aan RTL Boulevard een paar van de nieuwe deelnemers van het nieuwe seizoen.

Ranking the Stars is al lange tijd een baken in het Nederlandse televisieland. Paul de Leeuw nam de show met zich mee met zijn overstap naar RTL en vorig seizoen was het weer ouderwets lachen, gieren, brullen met de BN'ers. Martien Meiland, Karin Bloemen, John de Wolf, Miljuschka Witzenhausen, Jörgen Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst en Steven Brunswijk zorgden voor heel wat hilariteit. De show komt weer terug en de presentator onthult de eerste deelnemer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Miljuschka vond deelname aan Ranking the Stars 'ongemakkelijk'

Niemand minder dan viroloog Ab Osterhaus zal plaatsnemen in de hot seat voor het nieuwe seizoen van Ranking the Stars, vertelt Paul aan RTL Boulevard. De influenzadeskundige is de laatste tijd veel op tv geweest, omdat hij als expert over het coronavirus werd uitgenodigd bij onder meer Op1. Ook Marc-Marie Huijbregts, Henk Krol, Gerda Havertong, Patricia Paay en Ryanne van Dorst doen mee. Naast wie zij zullen plaatsnemen in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars en wanneer het weer op tv verschijnt, is nog onbekend. 

In de video hieronder vertelt Paul over zijn verwachtingen van een nieuw seizoen Ranking the Stars

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!