Cast The Bold and the Beautiful Beeld © Getty Images

Bold and the Beautiful keert terug met nieuwe afleveringen

13 juli 2020 18:00

'The Bold and the Beautiful' komt vanaf maandag 20 juli weer met nieuwe afleveringen. Dat meldt omroep CBS. De Amerikaanse soapserie hervatte op 17 juni de opnames, na een pauze vanwege de coronapandemie.

The Bold, dat al loopt vanaf 1987, was de eerste soapserie die studio-opnames hervatte. Ondanks de opnamestop vanaf half maart werd de serie de afgelopen maanden alsnog dagelijks uitgezonden, waardoor de afleveringen na verloop van tijd 'op' waren. Ook in Nederland, waar de serie te zien is bij RTL, werd de meest recente aflevering weken geleden uitgezonden.

RTL laat aan RTL Boulevard weten dat ze zo snel mogelijk willen starten met uitzenden. Het streven is om de serie binnen 1 à 2 weken na Amerika uit te zenden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opblaaspoppen zijn oplossing The Bold tijdens seksscènes

Net na aanvang van de eerste opnames werd bekend dat er meerdere mensen op de set positief getest zouden zijn op het coronavirus. Dat bleek achteraf toch niet waar.

Op de set gelden strenge coronamaatregelen. Tijdens de opnames houden acteurs afstand van elkaar. Met slim camerawerk worden beelden geschoten waarop het lijkt alsof zij dichter op elkaar staan. Een van de producenten vertelt aan The Hollywood Reporter ook dat enkele echtgenoten en partners van de castleden zijn opgetrommeld als stand-ins. "Dus als je mensen elkaar ziet aanraken, dan is het meestal de hand van de man of vrouw van de acteur."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Brooke' licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen The Bold

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!