Jordy en Gaby in De Bachelorette Beeld © De Bachelorette / Videoland

Is dit hét bewijs dat Jordy en Gaby samen Zuid-Afrika verlaten?

13 juli 2020 21:13

Met nog vier mannen in de race om het hart van Gaby Blaaser (34) komt het einde van 'De Bachelorette' steeds dichterbij. De grote vraag blijft alleen: met wie verlaat Gaby Zuid-Afrika? Alles wijst er nu op dat Jordy de gelukkig is met wie de influencer het liefdesavontuur in Nederland wil voorzetten.

Na de zenuwslopende aflevering van afgelopen week is het aftellen geblazen tot de grande finale. Fans van De Bachelorette hoeven niet al te lang meer in spanning te zitten: op 22 juli krijgen we het verlossende antwoord. En misschien nog wel eerder, want het lijkt erop dat deelnemer Jordy stiekem al de uitkomst verraden heeft...

De spierbundel plaatste op zijn Instagram een update over zijn nieuwe website en wat zien we daar: de vrouwenhand links in de hoek heeft wel heel veel weg van... Gaby Blaaser!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kasper hint op meer drama in De Bachelorette: 'It’s not over'

Natuurlijk: het kan stom toeval zijn, maar de chemie spat al vanaf de eerste aflevering van het scherm als het gaat om Jordy en Gaby. Afgelopen aflevering lag Jordy echter nog onder vuur nadat het vertrouwen van de fitgirl geschaad had zoals te zien is in deze video:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stemmen maar: wie wordt de man van Gaby in De Bachelorette?

De Bachelorette is elke woensdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!