Beeld © MAX Roland J.Reinders

Coronaproof-seizoen Heel Holland Bakt wordt lastig

14 juli 2020 07:41

Het is nog niet bekend hoe het programma 'Heel Holland Bakt' komend seizoen ‘coronaproof’ kan worden opgenomen. Dat meldde presentator André van Duin maandag in de talkshow 'Op1'.

"Misschien moeten we maar taart afsnijden en dan om en om naar de tafel lopen om te proeven"

"We gaan in december nieuwe afleveringen opnemen", vertelde André. "Maar het coronaproof maken van het programma is wel een probleem. We staan natuurlijk heel vlak bij elkaar, ook met het proeven. Misschien moeten we maar taart afsnijden en dan om en om naar de tafel lopen om te proeven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

HHB-deelnemer Cas heeft iets te vieren met Janny en André

Het lijkt de presentator ook lastig dat hij kandidaten niet in de armen kan sluiten als zij een hoogte- of dieptepunt ervaren tijdens de competitie. "Als mensen moeten huilen, als er iets heel leuks of verschrikkelijks gebeurt, moet je daar natuurlijk bij zijn om een arm om iemand heen te slaan. Dat kan niet meer. Of even met z’n tweeën in een oven duiken, is ook niet meer mogelijk. We moeten echt even kijken hoe dat dan gaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Je kunt binnenkort genieten van extra HHB-afleveringen

Deze week gaat wel een reeks compilaties met de hoogtepunten uit de afgelopen zeven seizoenen van start. Hierin zal naast André ook oud-presentatrice Martine Bijl te zien zijn. "We hebben heel bewust een mooie mix willen maken", aldus André.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!