De Bachelorette aflevering 10 Beeld © Videoland/RTL

Gaby staat voor moeilijkste keuze tot nu toe in De Bachelorette

15 juli 2020 11:51

De vorige aflevering van 'De Bachelorette' eindigde met een grote cliffhanger. Krijgt Jordy een roos van Gaby Blaaser? De spanning van aflevering negen bleek echter niets vergeleken bij die van aflevering tien, want na het zien daarvan zijn kijkers massaal in shock.

Let op: dit artikel bevat spoilers van aflevering tien van De Bachelorette!

"Ik vind dit heel moeilijk, maar ik moet je gaan vertellen dat ik afscheid van je ga nemen"

De tiende aflevering begint bij de rozenceremonie. Jordy krijgt tóch een roos van de felbegeerde vrijgezel en dat betekent dat hij een ronde verder is. 

Deze week staat in het teken van de familie en vrienden van de mannen; die komen namelijk allemaal langs, net zoals de ouders van Gaby dat vorige keer deden. Voor Joey komen zijn ouders, voor Jordy zijn vader en beste vriend, voor Jethro zijn zus en oom en voor Niek twee van zijn beste vrienden. Zij staan allemaal te trappelen om Gaby te leren kennen en omgekeerd natuurlijk ook.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kasper hint op meer drama in De Bachelorette: 'It’s not over'

Na gezellige dates met de mannen en hun gasten is het tijd voor een afscheidsborrel, maar dan blijkt dat het om een rozenceremonie gaat. De mannen mogen één voor één langskomen bij Gaby om al dan niet een roos te ontvangen. Volgens de bachelorette is dit de moeilijkste keuze tot nu toe. "Vol mijn gevoel volgen en mijn hart", zegt ze erover.

Jethro is als eerste aan de beurt. "Ik heb het nog geen een keer zo lastig gehad als nu, maar ja, ik moet wel." En dan komt het slechte nieuws: "Ik heb een sterkere connectie met iemand anders en dat betekent dat ik helaas afscheid van jou ga nemen."

Het nieuws komt als een schok voor de dj. "Alles bij mij gaat op rood. Dan denk ik: dit klopt niet, wat zeg jij nou?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De kilo's vliegen eraf bij De Bachelorette-kandidaat Jethro

Daarna is Joey aan de beurt. Hij en Gaby hebben al sinds het begin een klik, maar hij is een stukje jonger en woont ook nog eens aan de andere kant van het land. Toch hoeft hij zich nergens zorgen om te maken, want Gaby vraagt hem mee voor de vierentwintiguursdate.

Met Niek was die klik er niet meteen, maar ondertussen begint Gaby gevoelens voor hem te krijgen. Er werd zelfs een kusje uitgewisseld op de familiedate. Gaby maakt het nog even spannend: "Ik geloof in liefde op het eerste gezicht en dat was het natuurlijk helemaal niet bij ons." Maar de twijfel maakt al snel plaats voor spanning, en daarom geeft Gaby ook een roos aan Niek. De Brabander kan zijn oren niet geloven en vliegt Gaby om de hals. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jethro: 'Bachelorette-mannen bijna met elkaar op de vuist'

Jordy is als laatste aan de beurt en er staat nog één roos in het vaasje bij Gaby. Het lijkt er dus op dat Jordy ook verzekerd is van een plekje in de volgende aflevering. Maar dan...

Het gedoe rond de kus/zoen speelt nog steeds mee voor de babe. "Dat gevoel voor jou is daardoor wel veranderd. Ik heb echt iemand aan mijn zijde nodig die discreet is. En ik vind dit heel moeilijk, maar ik moet je gaan vertellen dat ik afscheid van je ga nemen." Shocking!

En dus zeggen we gedag tegen Jethro en Jordy en gaat de strijd nu nog tussen Joey en Niek.

De Bachelorette zie je elke woensdag bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!