Jordy uit De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie/RTL

Jordy reageert op laatste aflevering van De Bachelorette

15 juli 2020 16:38

Het is vandaag alweer tijd voor de tiende aflevering van 'De Bachelorette' en daarin staat Gaby Blaaser (34) voor een moeilijke keuze. Met welke mannen gaat ze naar de finale? Jordy reageert op social media op de bloedstollende aflevering.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

"En dan ga je je zelf de vraag stellen waar de fout gezeten heeft lag het aan mij of aan wat anders?"

Vorige week was al te zien dat er kleine scheurtjes ontstonden tussen Gaby en Jor. Waar de twee eerst nog een romantische date hadden, sloeg de sfeer volledig om. Hij zou tegen de jongens gezegd hebben dat hij met Gaby gezoend had, maar Gaby zag dit zelf meer als een kusje en was dus ook not amused dat Jordy dit verteld had. De vraag is natuurlijk of Jordy het zelf een beetje heeft aangedikt tegenover de mannen of dat het een miscommunicatie was tussen hem en Jethro. Het woord zoenen is in ieder geval wel gevallen...

Deze week is te zien dat dit hele voorval Gaby nog steeds hoog zit en daarom neemt ze afscheid van Jordy. "Dat gevoel voor jou is daardoor wel veranderd. Ik heb echt iemand aan mijn zijde nodig die discreet is. En ik vind dit heel moeilijk, maar ik moet je gaan vertellen dat ik afscheid van je ga nemen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Joey is de nieuwe vriend van Gaby Blaaser na De Bachelorette'

Niet alleen Jordy is in shock, ook veel kijkers zagen dit niet aankomen. Jordy schrijft op Instagram: 'Net zo stomverbaasd als jullie. Een goed begin kan dus niet altijd goed eindigen of wel? En dan ga je jezelf de vraag stellen waar de fout gezeten heeft. Lag het aan mij of aan wat anders? Daar weet ik het antwoord wel op.' De Amsterdammer laat het antwoord verder in het midden, maar hij steekt de hand overduidelijk niet in eigen boezem.

De afvaller zegt zelf altijd eerlijk en oprecht te zijn geweest. 'Ik ben sinds de eerste dag oprecht geweest en geheel open en eerlijk. Jullie zagen mij precies zoals ik dagelijks ben.' Haalt hij hiermee uit naar Jethro?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby staat voor moeilijkste keuze tot nu toe in De Bachelorette

Sinds zijn deelname heeft Jordy heel wat fans gekregen. 'Ik had nooit gedacht dat er zoveel mensen achter mij zouden staan, wat zijn jullie geweldig zeg! Krijg daardoor de kracht en motivatie om lekker door te gaan waarmee ik bezig ben, jullie zijn nog niet van me af!' Nu hij geproefd heeft van de faam, lijkt hij dit niet zo maar op te willen geven. 

Vorige week werd Boy naar huis gestuurd en ook hij ziet het programma als opstapje voor een nieuwe (vlog)carrière. In zijn nieuwe video haalt hij flink uit naar Gaby en de andere mannen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!