Brûni Heinke en Antonie Kamerling

Brûni Heinke 'zag dat er iets niet klopte bij Antonie Kamerling'

19 juli 2020 14:33

Brûni Heinke (79) was tussen 1992 en 1997 in 'GTST' te zien als Helen Helmink. De actrice werkte daarbij onder andere nauw samen met Antonie Kamerling (Peter Kelder), die in 2010 overleed. In 'Goede Tijden, Zomer Tijden' vertelt ze over het bijzondere laatste gesprek met haar talentvolle televisiezoon, enkele weken voor zijn overlijden.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem via de chat op www.113.nl of bel 113 (gebruikelijke telefoonkosten) of 0800-0113 (gratis).

"Daar kon ik mee lezen en schrijven"

Brûni vertolkte de moeder van Peter Kelder in de serie, en Peter werd gespeeld door een piepjonge Antonie. "We hadden een klik en konden goed met elkaar opschieten", vertelt ze over hem. Hoewel het tweetal samen meerdere serieuze scènes had, was er volgens de 79-jarige genoeg tijd om tussendoor te ginnegappen. "Het was gewoon heel fijn om met hem te werken. Daar kon ik mee lezen en schrijven." In deze video vertelt de actrice over de bijzondere laatste ontmoeting die ze had met haar soapzoon:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo verlaat Laura GTST als het aan actrice Jette van der Meij ligt

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Transformeer je huis tot De Rozenboom uit GTST

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn niemand minder dan Lieke van Lexmond en haar soapzoon Vincent Visser te gast.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!