Reinout Oerlemans en Antonie Kamerling Beeld © ANP

Reinout Oerlemans gedroeg zich als 'wild konijn' op set van GTST

20 juli 2020 12:40

In een nieuwe aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden' blikt Brûni Heinke (79) terug op haar tijd in de serie. Volgens de actrice konden de opnames in de jaren ’90 met Reinout Oerlemans, Isa Hoes en Antonie Kamerling behoorlijk uit de hand lopen.

De nu bejaarde actrice werkte destijds samen met een jeugdige cast, onder wie een jonge Antonie Kamerling en Reinout Oerlemans. Volgens Brûni wilde vooral haar soapzoon Antonie alle kneepjes van het vak leren en nam hij al haar tips op als een spons. Reinout nam het allemaal wat minder serieus. De actrice vertelt dat zelfs de regie soms niet wist wat die met hem aanmoest. Meer wilde verhalen vertelt ze in de video:

Goede Tijden, Zomer Tijden: Helen Helmink na 23 jaar terug op set GTST

11:44
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Gaan we Reinout Oerlemans nog terugzien in GTST?

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spoiler: wordt ongeluk Laura Selmhorst fataal in GTST?

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn niemand minder dan Lieke van Lexmond en haar soapzoon Vincent Visser te gast.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!