De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie

Déze man steelt het hart van Gaby en wint De Bachelorette

22 juli 2020 06:59

Na de kennismaking met de familie en vrienden van de overgebleven heren was het voor Gaby Blaaser overduidelijk: Joey en Niek passen het beste in haar leven. Maar aan wie geeft de 34-jarige bachelorette haar laatste roos?

De finale nog niet gezien? Lees dan niet verder!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herken jij 'm? Zó zag Niek uit De Bachelorette er vroeger uit

"Wat ik voor jou voel: dat heb ik lang niet meer voor iemand gevoeld"

Hoewel Gaby gedurende de aflevering zowel met Joey als Niek 24 uur op date gaat, wordt al snel duidelijk dat Gaby Joey maar niet uit haar hoofd kan zetten. De vonk tussen hen sloeg al over op hun eerste date. Tijdens de finale doen ze de romantische dag nog eens dunnetjes over en gooit Joey al zijn gevoelens op tafel. "Ik kan wel zeggen dat ik echt verliefd op je ben”, bekent hij.

Joey bezorgt de bachelorette al vanaf hun eerste ontmoeting vlinders in haar buik, terwijl ze pas later een gevoel ontwikkelde voor Niek. "Had ik hem niet meer kansen moeten geven?" vraagt ze zich daarom af. De influencer staat dan ook voor een lastige keuze: gaat ze voor Niek, die perfect bij haar leven past? Of volgt ze haar hart en kiest ze voor Joey?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jordy uit De Bachelorette haalt uit naar Rijk Hofman

Als het moment daar is, staat Gaby te trillen van alle emotie. Wat ze ook besluit, één van de twee moet ze teleurstellen, en dat doet haar verschrikkelijk veel pijn. Toch kan ze niet om haar gevoelens voor Joey heen. Ze wil dan ook samen met hem Zuid-Afrika verlaten. "Wat ik voor jou voel: dat heb ik lang niet meer voor iemand gevoeld. (...) Mijn hele leven lang spring ik in het diepe en nu doe ik het weer."

"Ik heb veel dingen meegemaakt in mijn leven, maar dit is toch wel het meest bijzondere. Om op deze manier liefde te mogen vinden”, reageert een verliefde Joey. “Dit betekent heel veel voor mij, hoe jij je naar mij hebt opengesteld. Ik word gelukkig in jouw bijzijn en krijg een lach op mijn gezicht."

De Bachelorette
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joey bijt van zich af: 'Gaby loopt niet over mij heen'

Niek neemt het het sportief op. "Het is wat het is. Ik vind het vreselijk jammer, ik had zoveel meer van mezelf aan je willen laten zien. (...) Ik gun je het allerbeste en accepteer het als een man."

Of Joey en Gaby nu nog altijd samen zijn? Dat zien we in de laatste aflevering van De Bachelorette, volgende week. Niek werd helaas tweede, maar kreeg tóch nog een roos. Hoe dat zit zie je in een nieuwe aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!