Joris Linssen in 2018 Beeld © ANP

Kijkers zijn helemaal stil van prachtige Hello Goodbye aflevering

22 juli 2020 09:49

Maar liefst meer dan 1 miljoen mensen keken op dinsdagavond uit naar het gloednieuwe seizoen van 'Hello Goodbye'. Joris Linssen (54) stelde niet teleur met het 22ste seizoen van het programma. Kijkers spreken op Twitter namelijk vol lof over de eerste uitzending.

"Het is een prachtige reeks vol opmerkelijke levensverhalen en telkens een heerlijke omhelzing aan het eind: dat gevoel waar we allemaal zo naar snakken"

Zoals de kijkers inmiddels na al die jaren wel gewend zijn, was het wederom een tranentrekkende aflevering. Zo spreekt Joris onder anderen met een man over het verlies en gemis van zijn vrouw, een andere vrouw die niet met haar familie op vakantie kan in verband met extreme heimwee en met een moslima over haar bekering tot de islam.

"Het is een prachtige reeks vol opmerkelijke levensverhalen en telkens een heerlijke omhelzing aan het eind: dat gevoel waar we allemaal zo naar snakken", aldus de presentator. Het seizoen is vlak voor de coronacrisis opgenomen. "Het is echt mazzel", zegt hij. "Nu zou dat echt een stuk lastiger zijn geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joris Linssen: 'Geluk gehad met opnames Hello Goodbye'

Kijkers zijn in ieder geval vol lof over deze start van het seizoen. 'Soms ben je er gewoon even stil van', schrijft iemand. 'Zit gewoon mee te janken', deelt een ander.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!