Beeld © De Bachelorette / Videoland

Joey over 24 uurs-date Bachelorette: 'Ja, we hebben seks gehad'

23 juli 2020 08:11

'Bachelorette'-winnaar Joey Vanherle (25) heeft Gaby Blaaser (34) tijdens zijn romantische 24 uur date alle hoeken van de Zuid-Afrikaanse hotelkamer laten zien. Dat onthult de Limburger in de nieuwe podcast van Kiki Düren.

"Ik denk dat ik namens heel Nederland spreek: wat gebeurde er achter dat gordijn"

Volgens Kiki vraagt iedereen zich af wát er nu precies achter dat gordijn gebeurde. "Ik denk dat ik namens heel Nederland spreek: wat gebeurde er achter dat gordijn... dat gordijn ging dicht?" vraagt ze hem nieuwsgierig.

Hoewel Joey even rood wordt en stamelt "ja, wat gebeurde daar", kan hij er niet langer omheen: Gaby en hij zijn inderdaad met elkaar naar bed geweest. En dat terwijl de bachelorette de volgende dag nog op date ging met Niek!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rijk Hofman weerlegt beschuldigingen Jordy uit De Bachelorette

"We hebben eerst een drankje gedaan, op bed gezeten en zaken besproken die we op de camera niet wilden bespreken, gewoon privédingen", gaat Joey verder. "En daarna werd het héél privé, ja..."

Verliezer Niek klapte eerder ook al uit de school over het avontuur. Wat gebeurde er nu écht na de grote finale? Louisa Janssen stapte in de auto richting Breda om verhaal te halen.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Maxim Hartman troost de 'losers' van De Bachelorette

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!