Beeld © ANP

Gaby Blaaser is 'mooier mens geworden' door Bachelorette

23 juli 2020 08:39

Na talloze rozenceremonies zit Gaby Blaasers (34) zoektocht naar de liefde er sinds woensdag eindelijk op. De actrice en influencer gaf haar laatste roos in de Videoland-datingserie 'The Bachelorette' aan Joey (25) en daarmee is haar missie geslaagd.

"Ik ben er een zekerder en mooier mens door geworden"

Of Gaby en Joey nog steeds een setje zijn, wordt echter pas volgende week woensdag duidelijk tijdens de reünie-aflevering. "Daar mag ik nu nog niks over zeggen, daarvoor moet iedereen volgende week echt gaan kijken", zegt Gaby lachend tegen BuzzE.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joey over 24 uurs-date Bachelorette: 'Ja, we hebben seks gehad'

Hoewel nog moet blijken of Joey de nieuwe man in haar leven blijft, is het avontuur hoe dan ook geslaagd. "Het is echt een succesverhaal. Ik geloof weer voor de volle 100 procent in ware liefde."

Tijdens de opnames van de laatste aflevering was Gaby in ieder geval volledig overtuigd dat ze voor Joey ging kiezen. "Het was in de eerste vier afleveringen wel duidelijk dat wij echt een hele goede klik hadden", blikt ze terug. "En na de laatste 24-uursdate wist ik zeker dat hij de laatste roos moest krijgen."

Met veel plezier en dankbaarheid kijkt Gaby terug op The Bachelorette. "Ik heb er zoveel van geleerd, maar het belangrijkste dat ik heb geleerd is dat wat mensen ook vinden ik er gewoon mag zijn. Ik ben er een zekerder en mooier mens door geworden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niek doet boekje open over De Bachelorette: 'Echt een poppenkast'

Dat de actrice zich kwetsbaar en open moest opstellen voor de camera is haar ook goed bevallen. "Natuurlijk vond ik dat wel spannend. Ik ben gewend om een rol te spelen en ik kies zelf wat ik wel en niet deel op Instagram, maar ik hou ervan om in het diepe te springen. Ik wilde graag dat mensen mij beter leerde kennen en een andere - minder oppervlakkige - kant zouden zien."

Ook van de reacties van kijkers op social media heeft ze genoten. "Het is bizar hoe een groot succes het is. Ik had dat van tevoren niet kunnen dromen. Mensen leven mega mee en vinden van alles over de mannen en de keuzes die ik maak en laten dat graag weten. Ik krijg ook vaak te horen dat ze anders naar me zijn gaan kijken. Ik lees natuurlijk niet alles, maar ik hoor graag alle meningen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rijk Hofman weerlegt beschuldigingen Jordy uit De Bachelorette

Gaby sluit niet uit dat ze in de toekomst weer de camera’s toelaat in haar persoonlijke leven. "Mijn uiteindelijke droom is om te presenteren, maar het hele reality-gebeuren is me wel goed bevallen. Wie weet hoe dat zich verder ontwikkelt in de toekomst."

Niek zag de allerlaatste roos helaas aan zich voorbij gaan. Reden genoeg voor Louisa Janssen om de Brabander eens flink aan de tand te voelen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!