Beeld © Annoeska Philips

Chateau Meiland keert terug én is twee keer per week te zien

28 juli 2020 11:10

Het wordt weer een dolle Franse boel binnenkort. 'Chateau Meiland' keert namelijk al heel snel terug bij SBS6 en in het nieuwe seizoen komt de familie niet één, maar twee keer per week op de buis.

Martien, Erica, Maxime, Montana én kleindochter Claire komen je al bijna weer entertainen. De Meilandjes keren binnenkort terug op de buis en in het nieuwe seizoen zien we hoe zij afscheid nemen van het chateau. De familie heeft natuurlijk besloten om weer terug naar Nederland te verhuizen en uiteraard levert dat meer dan genoeg perikelen, geinige momenten en strubbelingen op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Maxime Meiland begon als 20-jarige erotische webcamsite'

Chateau Meiland pakt op waar het vorige seizoen eindigde: de coronacrisis. De familie werkt keihard om het kasteel verkoopklaar te maken en eindelijk met scheurende banden richting hun nieuwe stulpje in Hengelo te gaan. De show gaat gewoon door in Nederland, waar het gezin moet uitvogelen wat de volgende onderneming zal worden. Chateau Meiland is vanaf 31 augustus elke maandag én donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. 

Van één Frans element heeft het gezin al afscheid genomen: Nadège. De huishoudster was daar niet bepaald blij mee, maar volgens Erica stelt ze zich ondankbaar op:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!