De Bachelorette aflevering 12 Beeld © Videoland

De Bachelorette eindigt met enorme plottwist

29 juli 2020 12:00

Het is alweer tijd voor de allerlaatste aflevering van 'De Bachelorette'. Vorige week zagen we hoe Gaby haar laatste roos aan Joey gaf en sindsdien vraagt heel Nederland zich af of het stel ook nu nog samen is. Na de slotaflevering hebben we eindelijk antwoord.

Let op: dit artikel bevat spoilers van aflevering 12!

"Ik heb mijn best gedaan om het te laten werken"

De grote vraag is natuurlijk of Gaby écht de ware liefde heeft gevonden via De Bachelorette óf dat zij net als Gordon in Gordon Gaat Trouwen toch de keuze voor zichzelf maakt. Het blijkt het laatste te zijn. Gaby en Joey leggen uit dat ze bij terugkomst in Nederland nog wel toenadering hebben gezocht, maar dat de afstand tussen Amsterdam en Limburg toch te groot bleek. Tel daar ook nog eens de coronacrisis bij op en je begrijpt dat het niets is geworden tussen de twee. "Het verwaterde een beetje en het contact werd steeds minder", legt Joey uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jordy uit De Bachelorette slaat alsnog BN'er aan de haak

Joey wilde het nog wel proberen in Nederland, maar Gaby liet het afweten. "Ik heb mijn best gedaan om het te laten werken", aldus de Limburger.

Volgens Gaby had Joey ondertussen ook nog contact met andere vrouwen en dat vond zij erg moeilijk. "Dat voelde heel naar", legt Gaby uit. Joey gooit daar tegenin dat dat weinig voorstelde, omdat het alleen maar om een vriendschap ging. "Het is gewoon puur vriendschappelijk en dat heb ik ook gewoon gezegd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niek van De Bachelorette haalt uit naar Joey: Ik was betere keuze

Dan vertelt de vrijgezelle dame ineens dat ze spijt heeft van een van haar keuzes. Ze stuurde Jordy namelijk weg en nam Niek mee op de 24-uurs date, maar had bij nader inzien toch liever Jordy meegenomen. "Had ik hem niet mee moeten nemen op de 24-uurs date. Het voelt zeker wel als een gemiste kans en daar kan ik alleen mezelf de schuld van geven." Ondertussen zit Niek ongeveer naast Gaby op de bank...

Omdat Jordy nog steeds in de studio is, besluit presentator Rick Brandsteder hem er even bij te roepen. Gaby biedt hem haar excuses aan: "Ik vind eigenlijk wel dat ik mijn excuses moet maken, omdat ik mij heb laten leiden door roddels."

Jordy snapt de keuze van de bachelorette wel, maar baalde er wel flink van dat hij naar huis werd gestuurd. Nu ziet hij zijn kans schoon: "Ik zou zeker nog wel een keer een hapje met je willen eten of zo, om te kijken of er nog een sparkle is."

Of Gaby dan tóch nog een man scoort, is even afwachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joey uit Bachelorette dag na winst gespot met andere vrouw

Terwijl Gaby Jordy gezellig mee op date vraagt, zit Niek er een beetje beteuterd bij op de bank. Gelukkig ging Louisa Janssen bij hem op bezoek om hem weer aan het lachen te maken.

Louisa Laat Ze Weer Lachen: de waarheid over De Bachelorette-finale

06:20

De laatste aflevering van De Bachelorette zie je nu bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!