De Bachelorette Beeld © Videoland / De Bachelorette

Bachelorette-keuze Gaby Blaaser viel Rick rauw op zijn dak

29 juli 2020 14:41

Net zoals veel kijkers van 'De Bachelorette', had ook Rick Brandsteder (36) de keuze van Gaby Blaaser (34) niet zien aankomen. "Dat geeft dus nog maar eens aan hoe oprecht ze in haar keuze was, en dat ze gewoon minder voelde voor die andere twee", doet hij nu een boekje open in 'Metro'.

"Ze stopt haar hele ziel en zaligheid in het programma en haar emoties gaan elke dag weer een andere kant op"

Ook Rick had eerder Jordy of Jethro verwacht, die nét voor de grote finale hun koffers moesten pakken. "Het kwam rauw op m'n dak", geeft hij toe. "Ik vond hen iets meer bij haar passen." Wat de twee heren de kop kostte was de beruchte 'zoen' tussen Jordy en Gaby, waarover Jethro uit de school klapte tijdens zijn date. Zichtbaar aangedaan besloot de bachelorette die avond haar overgebleven mannen te confronteren, maar die lieten haar alleen met haar tranen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

De Bachelorette eindigt met enorme plottwist

Gelukkig was daar presentator Rick om haar te troosten na afloop en een dikke knuffel te geven. "Gaby en ik kennen elkaar al sinds we een jaar of 15 zijn. We zijn opgegroeid in dezelfde buurt, we zaten in hetzelfde groepje, waarin we allemaal scootertjes hadden waarmee we feestjes en partijen afgingen", legt hij uit. "Ik snapte haar reactie ook zo goed. Ze stopt haar hele ziel en zaligheid in het programma en haar emoties gaan elke dag weer een andere kant op."

Dat er speculaties rondgaan dat hij en Gaby méér dan vrienden zijn, vindt hij om te gieren. "Het maakt niet uit met welke dame ik waar dan ook word gezien. Er wordt toch altijd wel van álles gesuggereerd", lacht hij het weg. "Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Maxim Hartman troost de 'losers' van De Bachelorette

Ook Niek wist het niet te winnen van de Limburgse Joey. Waar ging er mis? Louisa Janssen stapte in de auto richting Breda om verhaal te halen bij Niek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie van deze mannen volgt Gaby Blaaser op in De Bachelor?

Het eerste seizoen van De Bachelorette is nu te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!