Gaby Glasser Beeld © ANP

Gaby schreef Joey binnen kortste keren af na opnames Bachelorette

30 juli 2020 10:13

In de podcast van Kaj Gorgels (29) heeft Gaby Blaaser (34) geen goed woord over voor 'Bachelorette'-winnaar Joey van Herle (26). Ook de andere heren komen er niet goed vanaf. "Ik was zo duidelijk in het begin dat ik iemand zocht die discreet was, maar eigenlijk zijn ze dat allemaal niet", aldus de influencer.

"Hij was alles wat ik wilde… in Zuid-Afrika"

Twaalf weken lang konden we het Zuid-Afrikaanse liefdesavontuur volgen van Gaby. Uiteindelijk liep de influencer samen met de Limburgse Joey de toekomst tegemoet, maar die bleek korter dan gedacht. Vanwege het coronavirus vervaagde het contact al snel tussen de twee, maar als Gaby eerlijk in haar hart kijkt waren de vlinders in het vliegtuig terug naar Nederland al spoorloos.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niek van De Bachelorette haalt uit naar Joey: Ik was betere keuze

"Vanaf dag één wist ik: dit is volgens mij een hele goede kanshebber en iemand die bij mij past", blikt de Instagram-ster terug in de podcast. Dat Joey wel nog bij zijn ouders woonde - in Limburg nota bene - maakte de situatie er niet makkelijker op. "Ik had bij hem het gevoel: jij bent nog niet daar, jij bent er nog niet klaar voor. Ik had continu die twijfel bij hem: past hij wel bij mij? Is hij niet te jong? Ik ben al 34… Iets was er bij mij waardoor ik toch tot hem toegetrokken werd. Maar misschien was het wel alleen seksuele spanning?"

Uiteindelijk besloot Gaby hem wel haar roos te geven ‘want misschien werkt het wel’. Al snel bleek dat ze niet meant to be waren. "Hij was alles wat ik wilde… in Zuid-Afrika."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Joey van De Bachelorette voelt zich gebruikt door Gaby Blaaser

Eenmaal terug in Nederland hadden Gaby en Joey nog wel contact via WhatsApp en FaceTime, maar de actrice merkte al snel dat ze niet verliefd was. "Uiteindelijk ben ik toch nog naar Limburg gegaan, want ik vond hem zó leuk daar. (…) Maar al heel snel merkte ik dat hij de hele tijd op zijn telefoon zat. Zoveel dat zelfs zijn vader zei: 'Joey, doe dat even straks.'"

Ergens snapt Gaby het wel, want voor de mannen was het natuurlijk een enorm bijzondere ervaring en bovendien kwamen ze voor het eerst in contact met de media. Maar dat haar liefje Joey doodleuk vertelde met wie hij allemaal contact had, dát schoot bij Gaby in het verkeerde keelgat. "En toen zei hij ook nog: 'Als jij mij niet wil, is er genoeg keus.’ Dat is toch helemaal niet leuk? (...) En er zaten ook vrouwen bij… ik zou er niet echt trots op zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jethro uit De Bachelorette kreeg doodsbedreigingen na zoen-rel

De bachelorette vindt het dan ook jammer dat het zo gelopen is. Gaby hoopte namelijk echt dat ze het programma zou verlaten met iemand met wie ze zou eindigen en kindjes zou krijgen. Ook twijfelt ze achteraf aan alle heren, omdat ze allemaal massaal de media hebben opgezocht. “Ik was zo duidelijk in het begin dat ik iemand zocht die discreet was, maar eigenlijk zijn ze dat allemaal niet."

Het eerste seizoen van De Bachelorette zie je nu bij Videoland. Hoe Joey terugkijkt op het avontuur zie je in deze video hieronder:

Joey van De Bachelorette voelt zich gebruikt door Gaby Blaaser

11:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!