Beeld © Michel Schnater/RTL

Dit is wanneer Frank & Rogiers nieuwe programma start

03 augustus 2020 19:37

Frank & Rogier hebben afscheid genomen van 'Paleis voor een Prikkie', maar ruilen de huizen in voor B&B's in hun nieuwe RTL4-programma 'Frank & Rogier Checken In'. En dat gaat binnenkort al van start.

"Het is in één woord geweldig"

Het duurt niet lang meer of Frank & Rogier maken hun grote comeback op tv! De heren ruilen de 'paleisjes' in voor B&B's die wel een handje kunnen gebruiken. De bed & breakfasts kampen allemaal met slechte reviews, economische tegenspoed of domme pech en daar gaan de mannen een stokje voor proberen te steken. Het belooft weer een hilarisch avontuur te worden, waarin Frank & Rogier de handen uit de mouwen steken om de inrichting in ieder geval op te knappen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier met handen in het haar door gemiste inkomsten

De creatievelingen hebben er in ieder geval veel zin in. "Frank & Rogier checken in is het eerste programma dat wij bij RTL 4 mogen maken, en het is in één woord geweldig om dit te mogen doen", laten ze weten. "Mensen helpen met hun interieur en vooral goed voor mensen doen die het minder hebben en natuurlijk advies geven over service en gastvrijheid zit in ons DNA. Het is dan ook een droom die werkelijkheid wordt om mensen gelukkig te maken met een make-over voor hun B&B’s, en zo heel Nederland te mogen zien! Trouwens, wat is Nederland mooi! Dat waren we even vergeten." Frank & Rogier checken in is vanaf dinsdag 1 september om 20.30 uur te zien bij RTL4. 

Hoe die kringlooptochten eraan toe gingen, zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!