Ellen Degeneres Beeld © Getty Images

'Ellen moet het veld ruimen en déze host vervangt haar'

04 augustus 2020 11:15

Ooit was Ellen DeGeneres (62) alom geliefd. Maar door een combinatie van ontevreden oud-collega's, loslippige bekendheden en internationale media die daar bovenop doken, is de presentatrice in slechts enkele maanden omgedoopt tot persona non grata. Ellen is door alle ophef naar het schijnt zelfs haar toekomst bij haar éigen talkshow niet meer zeker.

"Het is niet makkelijk om in de voetsporen van Ellen te treden, maar hij zou dat kunnen"

Hoog tijd om een reputatiemanagementbureau in te schakelen en Ellen tijdelijk van de buis te halen, zo schijnt er in Hollywood gedacht te worden. De beschuldigingen aan het adres van Ellen zijn niet mals. Er wordt onder meer beweerd dat de talkshowhost zich niks aantrok van racisme, seksuele intimidatie en pesten op de werkvloer. En dan schijnt ze zelf regelmatig ook nog eens divagedrag te hebben vertoond.

Volgens The Sun staat haar opvolger, die alle problematiek rondom de presentatrice moet doen vergeten, al klaar. In James Corden (41), geliefd door menig Hollywood-ster, schijnt men Ellens ideale vervanger te zien. De Britse presentator staat aan het roer van de Late Late Show en weet met zijn succes en charisma hooggeplaatste mensen binnen de zender NBC te charmeren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Ellen DeGeneres: 'Ik sta achter mijn echtgenote'

Naar het schijnt stond James al vóór de schandalen hoog op het lijstje om Ellen te vervangen. "James en zijn team zijn pioniers op het gebied van moderne tv. In vijf jaar tijd is hij van onbekend persoon veranderd in een A-ster", vertelt aan bron aan de Britse krant. Momenteel staat James nog tot 2022 onder contract bij de zender CBS, maar een overstap behoort misschien wel tot de mogelijkheden. "Het is niet makkelijk om in de voetsporen van Ellen te treden, maar hij zou dat kunnen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!