Beeld © ANP

Ferry Doedens verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden definitief

04 augustus 2020 13:18

Slecht nieuws voor Ferry Doedens. De 30-jarige acteur vertrekt, na meerdere opstootjes en een eerder ontslag dat uiteindelijk ongedaan gemaakt werd, definitief bij ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, zo laat een woordvoerder aan RTL Boulevard weten.

"Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had"

"Ferry Doedens gaat GTST verlaten", meldt de woordvoerder aan RTL Boulevard. "Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten om de samenwerking te beëindigen. Ferry draait nog tot eind november, zodat de makers het verhaal van Lucas Sanders tot een mooi einde kunnen brengen. De rol van Lucas Sanders wordt niet gerecast en we zijn hem dankbaar voor de rol die hij de afgelopen jaren heeft neergezet."

Ferry kreeg eerder dit jaar een tik op de vingers van zijn werkgevers, nadat hij het niet zo nauw nam met de RIVM-maatregelen. Hij vertelde toen in een podcast dat hij ‘acht weken lang met iedereen heeft geknuffeld’. Doordat de acteur zich niet aan de opgestelde coronaprotocollen heeft gehouden, besloot producent EndemolShine toen om hem voor twee weken op non-actief te zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens heet ex-lover Nuno weer welkom in zijn leven

Nu vertrekt Lucas Sander dus voorgoed uit het fictieve Meerdijk. Het is niet de eerste keer dat Ferry zijn biezen moet pakken. In 2015 maakte EndemolShine bekend de acteur op straat te hebben gezet. Hij zou meerdere keren zijn afspraken niet zijn nagekomen en kort daarna werd duidelijk dat Ferry kampte met een drugsverslaving. De acteur besloot hard aan zichzelf te werken. In 2016 zagen de GTST-fans Lucas dan ook weer terugkeren in Neerlands langstlopende soap.

Ferry Doedens vertolkt al sinds 2009 de rol van Lucas Sanders, de zoon van Stefano Sanders en Janine Elschot. Nadat hij onlangs voor twee weken de toegang tot de set van GTST was ontzegd, vertelde hij in Goede Tijden, Zomer Tijden enthousiast over wat zijn personage te wachten staat in het nieuwe seizoen. Dat zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens en Gordon genieten samen van Pride-feest

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!