Beeld © ANP

Nieuw presentatieduo Paleis voor een Prikkie bekend

6 augustus 2020 09:20

Het SBS6-programma 'Paleis voor een Prikkie' keert eind deze maand terug met twee nieuwe interieurdesigners, maakte de zender donderdag bekend. De Brabantse Brian en Peer nemen het stokje over van Frank en Rogier, die begin dit jaar naar RTL overstapten.

"We vinden het mooi om voor dit programma mensen te mogen helpen met een klein budget"

In het nieuwe seizoen gaan Brian en Peer op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes. De mannen krijgen hiervoor een budget van slechts 250 euro, maar dat moet voor de twee doorgewinterde interieurdesigners geen probleem zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier hebben goed nieuws

"Normaal gesproken ontwerpen we interieurs voor mensen die niet gek opkijken van een dubbeltje meer of minder. We vinden het mooi om voor dit programma mensen te mogen helpen met een klein budget", laat Brian weten. "Peer en ik hopen veel Brabantse warmte en gezelligheid in het interieur van deze mensen aan te brengen. We zijn al druk bezig met de opnames en vinden het onwijs leuk om te doen!"

De twee hebben grote schoenen om te vullen. Maar liefst vier seizoenen lang werd het programma gepresenteerd door het opmerkelijke duo Frank en Rogier. Zij hebben echter onlangs de overstap gemaakt naar RTL waar ook zij in de startblokken staan voor een nieuw avontuur.

Frank en Rogier kondigen hun nieuwe programma aan

05:25

Paleis voor een Prikkie is vanaf 26 augustus, wekelijks te zien om 21.30 uur bij SBS6. 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!