Beeld © Videoland

Achmed Akkabi deelt foto vanaf set Mocro Maffia seizoen 3

06 augustus 2020 11:31

Na twee succesvolle seizoenen van de hitserie 'Mocro maffia' kon een derde niet uitblijven. Het coronavirus gooide echter flink wat roet in het opnameschema. Toch lijkt het erop dat bedenker en hoofdrolspeler Achmed Akkabi (36) weer in zijn rol van 'Paus’ kruipt.

"Meest gehate karakter uit de Nederlandse filmgeschiedenis is terug"

Achmed deelt op zijn Instagram een kiekje waarop te zien is dat hij langzaam maar zeker weer transformeert in de ultieme bad guy. ‘Meest gehate karakter uit de Nederlandse filmgeschiedenis is terug’, schrijft hij bij het kiekje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Opnames Mocro Maffia 3 snel van start'

De reacties onder de foto zijn ondanks Paus' weinig sympathieke karakter louter positief en de fans kunnen dan ook niet wachten tot de hitserie terugkeert. Toch zullen ze nog even geduld moeten hebben: het langverwachte tweede seizoen staat pas sinds maart online.

In het eerste seizoen van Mocro Maffia zagen we hoe de vrienden Romano Tevreden, De Paus en Potlood overstappen van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Al snel hebben ze de volledige cocaïnehandel in handen. Toch gaat het flink mis en worden ze elkaars vijanden. Ook in het tweede seizoen laaien de onderlinge ruzies flink op. Het einde wist vriend en vijand te verbazen.

Eerder lichtte de cast al een tipje van de sluier op over het derde seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Temptation-verleider speelde mini-rol in Mocro Maffia

Mocro Maffia is nu te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!