Undercover Beeld © Netflix / Jo Voets

Da minde nie: Netflix lanceert trailer tweede seizoen Undercover

10 augustus 2020 07:20

Undercover is terug: vanaf 6 september is het tweede seizoen van de spannende Netflix-serie met Frank Lammers als drugskoning Ferry Bouman en Elise Schaap als zijn vrouw Danielle weer te zien. Ook Anna Drijver en Tom Waes zien we terug in de opvolger van het succesvolle eerste seizoen. Maar naast de welbekende cast zijn er ook nieuwe rollen voor onder andere Rico Verhoeven.

Een klein jaar na de spannende confrontatie in het eerste seizoen werkt Kim, gespeeld door Anna Drijver, bij Human Rights. Met hulp van haar ex-collega Bob (Tom Waes) leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars.

Ondertussen zet Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder en ook Bobs puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is…

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers introduceert nieuwe pittige look voor film Ferry

Vanaf 6 september is seizoen 2 van Undercover te zien op Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sterrencast vertelt wat te verwachten van Undercover-film

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!