Beeld © NBC/Peacock

Saved By The Bell deelt nieuwe trailer van reboot

10 augustus 2020 21:28

Het is al bijna tijd voor de reboot van 'Saved By The Bell' en om de nostalgie alvast op te laten leven, is er een nieuwe trailer uitgebracht. Zach Morris, Kelly Kapowski, A.C. Slater en nog een aantal van de originele cast zijn weer van de partij en dat belooft een feestje te worden.

Saved By The Bell wordt uit het slop getrokken en nieuw leven ingeblazen. De reboot deelde al eerder een kleine teaser van hoe de middelbare school er nu uitziet, maar de nieuwe trailer geeft eindelijk een beetje een verhaallijn. Hierin worden de nieuwe scholieren ook voorgesteld én krijgen we een idee van wat Slater, Zack en Jessie uitspoken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de eerste beelden van de Saved by the Bell-reboot

De reboot van Saved By The Bell wordt onderdeel van het nieuwe streamingplatform Peacock, wat onlangs door NBC is gelanceerd in de Verenigde Staten. Wanneer de show in première gaat is nog niet bekend. Bovendien is het nog niet zeker of het ergens op de Nederlandse televisie of streamingdiensten te zien zal zijn. 

De tienerkomedie is niet de enige klassieker die opnieuw gemaakt wordt voor een jongere generatie. Ook Lady & De Vagebond kreeg een remake. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!