Married at First Sight: Second Chance Beeld © Videoland

MAFS-deelnemer Sherilee onthult of ze nog samen is met Marcel

11 augustus 2020 08:11

Marcel besloot in de laatste aflevering van 'Married at First Sight: Second Chance' de liefde nog een kans te geven en te kiezen voor Sherilee. Of de twee na al die maanden nog altijd samen zijn vertelt ze nu op haar YouTube-kanaal. Van haar lange lokken heeft ze in ieder geval wél afscheid genomen.

"Je moet nu eenmaal realistisch zijn dat contacten verwateren"

Tijdens het keuzemoment zitten Marcel en Sherilee recht tegenover elkaar. "Ik denk dat ik in jou gevonden heb wat ik zocht", vertelt hij. "Een lieve, zachte, spontane en zorgzame vrouw." De liefde tussen de twee is in al die tijd hevig opgebloeid. Vandaar de keuze van Marcel. "Ik denk namelijk dat Sherilee en ik het heel goed kunnen krijgen samen", legt hij uit. Maar is dat nog altijd zo?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne uit MAFS in verwachting van eerste kindje

Sherilee heeft voor de gelegenheid de blouse aangetrokken die ze ook droeg tijdens haar eerste ontmoeting met Marcel. "Je moet nu eenmaal realistisch zijn dat contacten verwateren", begint ze. "Maar we hebben het gewoon hartstikke gezellig gehad. Zowel met de dames onderling als met Marcel, maar zeker ook met het hele team. Ik ben heel erg blij dat ik deze mensen heb leren kennen."

Maar de grote vraag is natuurlijk: zijn ze nog altijd samen? In de video onthult Sherilee dat zij en Marcel nog een tijdje gedatet hebben, maar helaas is het hen niet gelukt om de relatie stand te houden. "Soms loopt het toch niet zo goed en verschil je toch te veel, of kom je erachter dat je toch niet bij elkaar past. En dan kun je er maar beter mee stoppen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

MAFS Second Chance: onthulling Cemal zorgt voor bizarre wending

Toch kijkt Sherilee terug op een geslaagd experiment: "Hij maakte me wel heel blij en was heel kalm waardoor ik dat wel heel interessant vond." Ook hun eerste kus vindt ze nog altijd een heel bijzonder moment. "Ik heb me - voor mijn gevoel - niet opgedwongen, maar het klikte gewoon vanaf het begin al tussen ons. Dat gevoel moet je gewoon hebben en dat is er of is er niet. En bij ons was het er in ieder geval. (...) Als ik het over zou mogen doen, zou ik het zo weer doen."

Welke MAFS-kandidaat óók de liefde buiten het programma heeft gevonden, is Henk. Na zijn mislukte avontuur met Chantal is hij dolgelukkig met een andere vrouw. In de video hieronder vertelt hij er meer over.

Het eerste seizoen van Married at First Sight: Second Chance is nu te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!