Beeld © RTL/Videoland

Milly open over scheiding van Joost na Married at First Sight-huwelijk

11 augustus 2020 11:51

Ze waren wellicht een van de meest veelbelovende stelletjes uit 'Married at First Sight', maar toch besloten Milly en Joost na een huwelijk van een jaar de scheidingspapieren erbij te pakken. In de nieuwste '&C' vertelt Milly over deze heftige periode.

"Door mijn huwelijk met Joost heb ik geleerd dat ik eigenlijk best de touwtjes uit handen kan geven"

Milly doet momenteel mee aan Married at First Sight: Second Chance. Dat ze in de herkansing gaat bij Cupido, wil echter niet zeggen dat haar eerste deelname heel makkelijk verliep. “Ik werd 30 jaar en ik dacht: laat ik nog een keer iets geks doen in m’n leven. MAFS keek naar wat ik nodig had, in plaats van wat ik wilde. (…) Door mijn huwelijk met Joost heb ik geleerd dat ik eigenlijk best de touwtjes uit handen kan geven.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh no! MAFS-Joost en Milly zijn uit elkaar

Hoewel de liefde van het beeld afspatte, bleken de twee toch geen match made in heaven te zijn. “Het einddoel was natuurlijk dat ik voor de rest van mijn leven met iemand samen zou zijn, dat is niet gelukt. Op een gegeven moment moesten Joost en ik wel toegeven aan elkaar dat we niet meer gelukkig waren, maar we hebben er alles aan gedaan om het te laten slagen.”

Milly heeft nog altijd vertrouwen in de liefde, maar zei niet metéén 'ja' toen de makers haar vroegen om mee te doen met Second Chance. “De reacties online waren niet altijd even mals over mij tijdens de uitzendingen van MAFS. (…) Kijkers vonden mij een bitch en veel te kritisch. En ze vonden het allemaal heel zielig voor Joost.”

Toch heeft ze de kans uiteindelijk met beide handen aangegrepen. “Spijt heb ik absoluut niet. Maar nu is het klaar, hoor. Ik ga niet meer op televisie op zoek naar de liefde.”

Milly en Joost vertelden eerder nog in RTL Boulevard over hun avontuur. Dat zie je hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-deelnemer Sherilee onthult of ze nog samen is met Marcel

De tweede zoektocht naar de liefde voor Milly was te volgen in Married at First Sight: Second Chance. Dit gemist? Bekijk het dan terug bij Videoland. 

Het hele interview met Milly is te lezen in het augustusnummer van de &C, deze is nu te koop. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!