Beeld © CBS

CSI keert na jaren terug, mét een aantal oude bekenden

11 augustus 2020 12:34

Het was jarenlang een van de best bekeken Amerikaanse televisieprogramma’s in Nederland: ‘CSI: Crime Scene Investigation’. Nadat in 2015 besloten werd om de stekker eruit te trekken, viel menig fan dan ook in een zwart gat. Daar kunnen ze nu weer uit kruipen, want de serie komt terug.

Volgens het Amerikaanse Deadline wordt er momenteel hard gewerkt om de reeks nieuw leven in te blazen. Na het originele CSI: Crime Scene Investigation zijn er tal van spin-offs uitgezonden zoals CSI: Miami en CSI: Cyber. De nieuwe reeks zal CSI: Vegas gaan heten. En wie denkt dat een nieuwe stad oude bekenden uitsluit, heeft het mis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Saved By The Bell deelt nieuwe trailer van reboot

In de originele reeks, die liep van 2000 tot 2015, zagen we niet alleen hoe Gil Grissom (William Petersen) en Sara Slide (Jorja Fox) met hun team verschillende zaken oplosten, maar ook hun liefdesavontuur in goede banen probeerden te leiden.

Voor de fans is er goed nieuws; in de nieuwe reeks zullen we zowel Grissom als Fox weer terugzien na jaren afwezigheid. William Petersen en Jorja Fox vertrokken tijdens het negende seizoen uit de serie, maar Jorja keerde uiteindelijk weer terug. Nu hebben beide acteurs toegezegd om mee te werken aan de nieuwe serie.

Hoewel er nog niet veel bekend is over het verhaal van de reeks, zal CSI: Vegas niet een ‘simpel vervolg’ zijn op de eerdere reeks, zo beschrijft Deadline. Wel is bekend dat er vier nieuwe teamleden te zien zullen zijn, maar over de spelers is nog niks bekend.

De nieuwe afleveringen stonden oorspronkelijk gepland voor oktober ter ere van het twintigjarig jubileum van de reeks, maar door het coronavirus kon dit niet doorgaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

CSI komt misschien terug voor jubileum-miniserie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!