Beeld © RTL Boulevard

Massa's mensen melden zich aan voor nieuwe Big Brother

11 augustus 2020 16:25

De makers van de nieuwe 'Big Brother'-reeks kunnen straks kiezen uit een groot veld van potentiële bewoners. In ruim 2,5 week zijn al bijna 5000 aanmeldingen binnengekomen, bevestigt een woordvoerder van EndemolShine na berichtgeving hierover van Het Nieuwsblad.

"Dat hadden we niet verwacht maar wel op gehoopt natuurlijk"

"Dat hadden we niet verwacht maar wel op gehoopt natuurlijk", aldus de woordvoerster. Volgens haar valt tot nu toe op dat er veel diversiteit is onder de aanmeldingen. "Van jong tot oud maar ook qua man en vrouw. Opmerkelijk is ook dat zich tot nu toe meer Vlamingen hebben aangemeld dan Nederlanders." Mensen kunnen zich de komende tijd nog gewoon aanmelden. Wanneer de inschrijving sluit, is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! Eerste details nieuw seizoen Big Brother bekend

In juni werd bekend dat Big Brother in 2021 terugkeert op televisie bij RTL. Aan het nieuwe seizoen kunnen ook Vlamingen meedoen omdat de reeks ook wordt uitgezonden op het Belgische VIER. In de nieuwe reeks worden opnieuw mensen honderd dagen lang opgesloten in een huis met wildvreemden terwijl ze 24 uur per dag worden gevolgd door camera's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Van Ruud tot Kelly: wat doen de Big Brother-sterren nu?

De laatste Nederlandse editie, Big Brother 6, stamt uit 2006 en werd uitgezonden door het toenmalige Talpa.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!