White Lines Beeld © Netflix

Netflix trekt na slechts één seizoen de stekker uit White Lines

14 augustus 2020 16:38

Kijkers van de Netflix-serie 'White Lines' krijgen helaas nooit antwoord op de branden vragen die ontstonden na het eerste seizoen. Acteur Daniel Mays (42), die in de show speelt, laat weten dat de streamingdienst de stekker eruit heeft getrokken.

"Het schip is goed en wel voorbij gevaren"

White Lines werd door Netflix opgehemeld als dé opvolger van La Casa de Papel. Maar waar laatstgenoemde alweer vier succesvolle seizoenen op zijn naam heeft staan (en een vijfde onderweg is), stopt White Lines al na één onbenullig seizoen. ‘Met pijn in het hart maak ik bekend dat White Lines seizoen twee er niet zal komen', deelt hij mee aan de fans. 'Het schip is goed en wel voorbij gevaren. Ik dank iedereen voor zijn steun en fans van over de hele wereld. Vaarwel Marcus… Je was mijn favoriet.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

White Lines-actrice 'datet met broertje uit de serie'

In White Lines wordt twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning het lichaam van een legendarische dj uit Manchester gevonden op het prachtige eiland Ibiza. Zijn zus twijfelt geen moment en pakt haar spullen om terug te keren naar het Spaanse eiland en wil koste wat kost te weten komen wat er is gebeurd. Ze dompelt zich onder in een wereld van dansclubs, leugens en cover-ups, maar wordt zelf ook geconfronteerd met haar eigen donkere kanten...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix kondigt vijfde en laatste deel La Casa De Papel aan

De serie werd geschreven door Álex Pina, die ook verantwoordelijk is voor het succes van La Casa de Papel én heeft meegewerkt aan Vis a Vis. Ook de producenten van de hitserie The Crown werken mee aan dit project. Toch bleek de serie minder succesvol dan gehoopt.

Netflix blíjft maar uitpakken, blijkt het wel. Ook de Nederlands-Belgische serie Undercover werd een gigantisch succes en sloeg zelfs zo goed aan dat er een film komt met 'ons Ferry' in de hoofdrol. Acteur Frank Lammers vertelt er alles over in de video hieronder. 

Frank Lammers deelt als 'ons Ferry' eerste details Netflix-film

01:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!