Voor Hetzelfde Geld Beeld © Voor Hetzelfde Geld

Kijkers vallen als een blok voor koppel uit Voor Hetzelfde Geld

17 augustus 2020 21:35

Een huis kopen in de randstad: een onmogelijke taak anno 2020. Je moet flink wat geld op je bankrekening hebben staan wil je een kans maken om het huis van je dromen te bemachtigen. Natasja Froger (55) laat stellen in 'Voor Hetzelfde Geld' zien wat er nog meer allemaal op de markt is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat ze op pad met Henk en Theo.

"We dachten toen we hier kwamen wonen: het is heel groot"

Henk en Theo wonen nu zo'n twee jaar samen aan de rand van Amsterdam, in Diemen. Hoewel het koppel een schitterend penthouse heeft, snakken ze naar meer. "We dachten toen we hier kwamen wonen: het is heel groot. En dat is het ook (…) Maar qua functionaliteit mis je ruimtes", laten ze weten. Het duo treedt namelijk regelmatig op in drag-outfits en de kostuums hiervoor liggen nu verborgen in de 'walk-in closet', wat eigenlijk niets meer is dan een verborgen ruimte achter de keuken.

Natasja Froger vanavond met nieuw seizoen Voor Hetzelfde Geld

01:47
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Natasja Froger vertelt over nieuwe seizoen Voor hetzelfde geld

Terwijl de mannen op zoek gaan naar hun droomhuis, wordt Twitter langzaam verliefd op de twee. Het stel giert het uit als ze bij het tweede huis komen. "Een bejaardenhuis aan de overkant, daar kan mijn moeder zo in", klinkt het. En als Natasja even later vraagt of het huis geschikt is om op hakken te lopen, geinen ze dat ze wel echt een inloopkast missen voor al hun pareltjes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wil je even zien: hondjes Natasja Froger geven haar warm welkom

Uiteindelijk kiezen de twee ervoor een week te proefwonen in Haaften, Gelderland. Natuurlijk moeten de geliefde drag-outfits óók mee. Er is nog niet genoeg plek om ze in een walk-in-closet op te bergen, maar alles is beter dan weggestopt in een keukenkastje. De twee weten niet wat ze meemaken als ze voor het eerst de provincie inrijden. Tractors, vogels, kikkers en je mag gewoon je winkelwagentje naar huis meenemen. Nou ja!

Helaas is de afstand voor de heren uiteindelijk nét iets te ver. "Het huis zou het zeker waard zijn, maar een half uur dichterbij…" Gelukkig komt een paar weken later goed nieuws: de heren hebben alsnog hun droomhuis gevonden!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Het regent felicitaties voor Natasja Froger

Bekijk de aflevering van Voor Hetzelfde Geld hier terug of ga naar Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!