Beeld © ANP

Angela de Jong is terug: schrijft 5 Uur Show de grond in

17 augustus 2020 20:30

Het was lang rustig in televisieland. Recensente Angela de Jong (44) was namelijk met vakantie. Maar vandaag is ze weer terug en met haar tweede column op één dag schrijft ze de vernieuwde '5 Uur Show' compleet de grond in.

"Hoe urgent is dit?"

Het allereerste onderwerp van de vernieuwde 5 Uur Show, een interview met Catherine Keyl, vond Angela meteen al niets. "Hoe urgent is dit?" vraagt ze zichzelf af. Ook daarna kon het programma de aandacht van de recensente niet vasthhouden. "Het gaf wat tijd om het decor te bestuderen. Het bakstenen muurtje dat het decor vormde hadden ze waarschijnlijk nog liggen van de eerste afleveringen van 6Inside", zegt ze bikkelhard. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Brecht over nieuwe 5 Uur Show: 'Doen waarin we geloven'

Uiteindelijk vond Angela het vernieuwde programma gewoon één brok ellende. "Ik vroeg me vooral af wie SBS hiermee denkt te plezieren. Maar eerlijk is eerlijk, wie weinig eisen stelt en afgelopen 50 jaar onder een steen heeft geleefd, zit geramd bij SBS."

Presentatrice Brecht van Hulten zal zich niet al te veel aantrekken van de kritiek van Angela. Zij kijkt namelijk met een positief gevoel terug op de eerste uitzending. In het fragment hieronder vertelt ze er over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!